dutchmariam Cap d' Agde 2017
www.dutchmariam.nl

Click to enlarge

De eerste foto na mijn aankomst in swingers dorp Cap d' Agde. Gelijk maar even naar club Tantra om wat te scoren na een paar dagen zonder sex.

Natuurlijk was het gelijk al raak toen ik de eerste dag op het swingersstrand kwam.

Maar ook op de camping vermaak ik me prima bij iemand in z'n tent.

Na hem opgewarmt te hebben ga ik er even lekker op klimmen.Na een tijdje kon hij het niet meer droog houden en heb ik z'n warme sperma in mijn hand op gevangen en het als bodycream gebruikt.

Het is fijn om in Cap d’ Agde te zijn. Lekker veel sex overal op het strand en in het dorp. Je vind mij elke middag vanaf 15.00 uur op het swingers strand tegen over de ijsco wagen. Ben je ook in Cap d’ Agde, kom maar naar me toe.

Zoals je kunt zien kan ik me heel goed vermaken op het swingers strand van Le Cap d' Agde. Elke middag is het feest op het strand en daar geniet ik heerlijk van.

Vandaag erg veel wind op het swingers strand van Cap d'Agde, maar ondanks dat is er toch heel veel te beleven. Veel lekkere mannen waarmee ik me heel goed kan vermaken.Groetjes uit zonnig Cap d' Agde vanaf het swingers strand. Heerlijk zonnetje, lekker temperatuurtje, middelandse zee water is warm en de sex is HOT.

Het blijft leuk om hier op het swingers strand van Cap d' Agde ook enkele nederlanders tegen te komen die me hebben gevonden bij de ijskar die op het strand staat. Ik lig daar altijd tegen over zodat iedereen me kan vinden.

Als het warm is drink je natuurlijk ook veel meer. Maar al die rosé en andere drankjes moeten er ook weer uit dus hier maar even hurken en m'n sluisje openen.

Wat kan je als vrouw nog meer verlangen, heerlijk op het swingersstrand luieren met een drankje en een lekkere harde pik in de buurt. Het leven is hier heel goed uit te houden.In Nederland doen ze aan paal zitten.
Hier op het swingersstrand in
Cap d' Agde kan dat ook!

Sex met een trio, een Nederlandse en een Franse man was ook heel leuk. Bijde vonden het leuk om samen met mij op de website te staan. Hier Hans uit Nederland(links) en Patric uit Agde Fr.

Laatste week in Cap d'Agde. Nog een paar dagen genieten van mijn hobby en dan weer naar Ned.

Nog even genieten van de laatste druppels sperma hier in Cap d' Agde. Morgen ochtend vroeg start ik mijn camper weer en ga op weg naar Nederland. Ik denk dat ik woensdag weer in Rotterdam aan kom.