Doe mee en win een erotische massage van een half uur.

Een orginele erotische massage gedaan door een gediplomeerd erotisch=masseuse kost al snel 75.00. Door mee te doen met de maandelijkse nummer trekking maak je kans op een heerlijke erotische massage + HP van een half uur door een gediplomeerd erotisch masseuse.
Stel je eens voor, de sensatie van opwinding die door je aderen stroomt, de tintelingen door heel je lichaam, de schokkende bewegingen van genot en dat een half uur lang.... heerlijk. En je hoeft niet bang te zijn dat het met tien minuten voor bij zal zijn want de masseuse kan voorkomen dat je een te vroege zaadlozing krijgt. Daar is het een gediplomeerd erotisch masseuse voor. Ze zal je een half uur lang het gelukzalige gevoel laten beleven tot dat het half uur voorbij is en je de inmense spanning mag loslaten en jou warme straal de vrijheid mag geven. Nadat je bent bijgekomen van deze massage zal je tevreden op weg gaan.
Zo doe je mee!
Je maakt 5,00 over en jou betaal nummer is je lot nummer + een code nummer. Van de winnaar wordt alleen het code nummer op de website vermeld. Stuur een mailtje naar bbs52@live.nl met je rekeningnummer waarmee je betaalt hebt en je krijg zodra je betaling binnen is je deelname nummer retour. Dat is alles. Na de trekking komt alleen het code nummer op de website te staan. Met de winnaar wordt vervolgens een afspraak gemaakt. Op jou afschrift komt alleen de naam "dm" te staan.
Je doet mee door 5,00 te storten op
ABN Amro bank nummer NL 07 ABNA 0593900782 t.n.v. DM.
(bij twijfel, bel de abn-amro en vraag of dit nummer bekend is)

Deelnemers onder 18 jaar zijn uitgesloten van deelname.
In samenwerking met BBS52, dmbodywellness en dutchmariam