dutchmariam Cap d' Agde 2018
dutchmariam op het swingersstrand in Cap d' Agde......     Sperma douche......
www.dutchmariam.nl

   
   
home
   
NL
   
GB
   
DE
   
FR
vertaald door google
Click the pic's to enlarge


De eerste dag bij aankomst op de camping gelijk sex op mijn standplaats naast mijn camper.

Ik had nog niet eens mijn luifel uit gedraaid maar met zo'n leuke buurman naast me kon ik toch moeilijk eerst mijn voor tent op gaan zetten.

Dus de eerste middag op de camping
begon gelijk al met een heerlijke neukpartij.

Ook lekkere geile spelletjes vind ik soms leuk zoals je hier ziet op een dress party op de camping.Eindelijk ben ik op het geilste swingersstrand van Europa.... Le Cap d' Agde Zuid Frankrijk. Groetjes van mij vanaf dit heerlijke strand.

De hele middag had hij gekeken naar mijn sexuele avontuurtjes maar had niet mee gedaan. Einde van de strand dag wilde hij nog graag even klaar komen. Ik heb even met hem gespeeld.

Wat kan je meer doen op een sex strand dan sex hebben.Daarom geniet ik hier met volle teugen.

Wat is het toch leuk om een man in je handen te hebben die ligt te sidderen van genot. Kom maar lekker klaar hoor, want klaarkomen is een een heerlijk gevoel, daar weet ik alles van.
Hi Hi....Ook met stellen heb ik ontzettend veel plezier. Hij was zo geil geworden doordat twee vrouwen met hem bezig waren dat hij na twee minuten met me geneukt had met een enorme explosie klaar kwam.

Gewoon in het dorp naast een man gaan zitten en met hem gaan spelen is ook heel leuk om te doen. het resultaat is goed te zien op deze foto.

Soms kom ik wel eens een Nederlandse tourist en fan van me tegen in Cap d'Agde en ja, als hij me dan zegt dat hij mij al jaren op mijn website volgt, beloon ik hem even met een spontane hand massage en al snel kwam hij klaar zoals te zien.

De clubs zijn meestal lekker druk bezocht dus ga ik me mengen met de club-bezoekers en heerlijk genieten van de geile sex.Vaak komen mannen even een praatje met me maken en al gauw zie ik dat er iets bij hun begint te groeien. Ik kan het dan niet laten om er even mee te spelen, met als resultaat dat hij zijn warme sperma in het zand spuit zoals hier.

Ook met groepjes mannen kan ik me wel vermaken. Nadat ze keurig hun condoom hadden om gedaan heb ik met drie van hen even lekker geneukt en ben ik een paar keer heerlijk klaar gekomen.

Iedereen ziet natuurlijk wat ik allemaal doe hier op het swingers strand en veel mannen en stellen komen bij mij in de buurt zitten. Sommige mannen vragen of ik even met ze wil spelen en meestal doe ik dat dan even.

Nog even uitrusten in het late avond zonnetje. Straks ga ik eerst eten in het swingersdorp en dan nog even een paar uurtjes genieten in een swingersclub.Ik vind het zeer geil om geneukt te worden in het openbaar zodat iedereen kan zien hoe ik lekker geneukt wordt. Hier met twee mannen die me heerlijk gaan neuken.

Hier ben ik in de sta-caravan van de achterburen op de camping. Ik word hier fijn door de buurman geneukt terwijl z'n vrouw de foto maakt. Ze weet de foto precies goed te maken zodat je duidelijk kan zien hoe de buurman zijn harde pik in mijn natte kutje schuift.

Met de man links had ik van de week ook al een keertje mee geneukt maar ik vond hem zo lekker dat ik wilde nog wel een keertje met hem. Met de man rechts neukte ik nu voor de eerste keer.

Eerst even een paar pikken laten groeien om er vervolgens één uit te zoeken waar ik eerst mee ga neuken.Twee mannen, die alle twee uit nederland komen en alle twee onafhankelijk van elkaar naar mij zijn gekomen. Nou dat is toch leuk..... Ik heb ze alle twee een beloning gegeven... Hi.... Hi....

Ik vroeg aan de mannen die er omheen stonden of hij zou passen.... en allemaal oui, oui,oui en ze hadden gelijk, hij paste perfect en na een tijdje had hij z'n condoom vol gespoten. (ik heb hem onherkenbaar gemaakt want hij heeft een vrouw en kinderen).

Op het strandzijn er veel mannen om uit te kiezen. Ik koos 5 mannen die wel wilde klaarkomen op mijn borsten en buik. Zie hier het resultaat.Ik heb al het sperma over mijn huid uitgesmeerd als bodycream want sperma zit vol proteinen. Na 10 minuten intrekken ben ik in de zee me gaan afspoelen.

Nadat ik me in zee weer helemaal afgespoeld had ging ik weer op mijn handoek liggen en vroeg me af hoe lang het zou duren voordat er weer mannen naar me toe zouden komen. Nou...... binnen drie minuten had ik alweer visite.
Twee mannen die bij me kwamen zitten en dat was best gezellig. Het probleem met mij is dat ik niet van hun piemel af kan blijven en al snel waren die gegroeid en heb ik ze even lekker laten klaar komen.

Van het één kwam het ander en al snel had ik een hele groep mannen om me heen. Ik dacht dat gaan we even doen en begon aan een heerlijke aftrek sessie.

Ik kan me natuurlijk ook met één man vermaken. Eerst even lekker met een condoom om geneukt en daarna heerlijk met hem gespeelt, gepijpt en uiteindelijk spoot hij zijn warme sperma de vrije wereld in.

Klaar komen doen mannen graag dus waarom zou ik niet lekker met ze spelen, wat ik zelf ook heel leuk vind om te doen en ze heerlijk laten klaar komen. Leuk toch.....


Nou ok dan, nog een klaarkom foto maar nu op mijn buik om het daarna als huidcreame te gebruiken en de proteinen in mijn huid te masseren. Proteinen is goed voor je huid dus waarom niet?

Elke dag vermaak ik me geweldig hier op het swingers strand van Cap d' Agde. Elke dag vertrekken mensen weer naar huis maar elke dag komen er ook weer nieuwe mensen waarmee ik me kan vermaken.

Ook op de camping zelf is er genoeg te doen voor mij. Zoals hier bij een man in zijn tent op allee Dune waar we heerlijk heben genoten van elkaar.

En ook bij Phillipe in zijn caravan hebben we de avond goed besteed.