Foto genomen in Cap d' Agde
klik voor meer foto'sInformatie over
Le Cap d' Agde
Alle info over cap d' Agde zoals het swingersdorp, het swingersstrand,de clubs en sauna's,de reis naar Cap d' Agde en accomodatie zoals hotels,appartementen, huisjes en camping vind je
hier.Vakantie Cap d' Agde France.

In 2018 ga ik weer lekker naar het geilste dorp van Europa ..... Cap d' Agde in zuid Frankrijk.
Elke dag, 24 uur per dag, 7 dagen per week kan je daar heerlijk genieten van sex op het swingers-strand en de swingersclubs. Ook op de terrassen, in de discotheken en zelfs in de winkels, overal is Sex, Sex, Sex!


Ik voel me daar helemaal thuis en daarom vier ik vakantie in Cap d' Agde de maanden   juli, augustus en september 2021 // Onder voorbehoud Corona regels.
Wat zal het leuk zijn als ik jou daar tegen zou komen.
Ga je ook op vacantie naar Cap d' Agde, zou ik het leuk vinden om je daar tegen te komen. Mischien wat spannende uurtjes op het swingerstrand beleven of ons vermaken in de sauna, de discotheek of de nachtclub.
Dames en stellen kunnen met me afspreken voor sauna of club bezoeken zonder fin. bedoeling natuurlijk. mijn mail
'sMiddags ben ik op het swingerstrand en kan iedereen gewoon naar me toe komen.
Naar Le Cap d' Agde
Natuurlijk kun je daar appartementen huren, of een hotel kamer boeken, maar je kunt ook gewoon op de camping een plekje huren. Je hebt geen storm tent nodig en vriezen doet het daar ook niet. Een gewone tent is goed genoeg. Je kunt met het vliegtuig naar montpellier en dan met de trein (45min)naar cap d' agde. Je kunt ook vanuit vliegveld Weze( net over de duitse grens bij Boxmeer) met Ryanair naar vliegveld Béziers,(15 min van Cap d' agde) en dan met de bus naar Cap d' agde.

Ook met de talyse is het goed te doen. 'sMorgens stap je op in A.dam/R.dam en 'savonds geniet je van erotiek en sex.

Vanuit Nederland kun je met de auto twee route's nemen. Je kunt over Nancy - Lyon richting Barcelona tot Cap d' Agde rijden. Dit is een vrij vlakke weg met hier en daar wat kleine klimmetjes. Vanuit Utrecht ± 1150 km.

Je kunt ook via Parijs, Orleans, Clermont Ferrand, Over de mooiste brug ter wereld bij Milau, naar Cap d' Agde rijden. Bij Clermont Ferrand rij je langs de beroemde Puy de Dóme, waar in de jaren 70-80 regelmatig de Tour de France op de top eindigde. Hier zijn flinke bergen waar je doorheen rijdt. De Midi Pyreneeén heten deze bergen. Vanuit Utrecht ± 1100 km.

Enlarge
Plekje vrij in Cap d' Agde.
Ik heb nog een plekje vrij op de camping in Cap d' Agde voor een single dame. De datum moet liggen tussen half juli en eind augustus 2018. Het plekje is op mijn plaats en kost niets. Heb je intresse, mail dan de datum wanneer je naar Cap d' Agde wilt komen. Doe er ook een fotootje van je zelf bij, want ik wil wel graag weten met wie ik afspreek. (hoeft niet naakt)     Mijn EmailVolgende pagina.